Confidențialitatea datelor

 

Confidențialitatea datelor este de mare importanță pentru UP GRADE MEDIA SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin urmare, avem o politică care definește modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și protejate.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Site-ul www.veseliei.ro este deținut și administrat de UP GRADE MEDIA SRL, o companie românească cu nr. J40/3099/2005, avand cod unic de inregistrare fiscala 17251350 , care poate fi contactata la adresa de e-mail: contact@veseliei.ro si este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si este responsabil pentru datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Care este scopul colectării datelor?

Atunci când ne furnizați date cu caracter personal, UP GRADE MEDIA SRL  le poate utiliza în următoarele scopuri:

 • Facturarea produselor comandate de dvs.;
 • Livrarea acestora
 • Eliberarea cardului de fidelitate
 • Înscrierea în programul de loialitate UP GRADE MEDIA SRL
 • Emiterea tichetului cadou
 • Trimiterea de oferte, publicitate și mesaje de marketing
 • Informații despre promoții prin e-mail, e-mail sau SMS

UP GRADE MEDIA SRL poate utiliza date statistice sau date anonime rezultate din prelucrare în următoarele scopuri:

 • Realizarea de rapoarte / analize;
 • Realizarea de informații în scopuri proprii;

Unde stocăm datele dvs.?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate pe serverul nostru intern.

Cine are acces la datele dvs.?

Datele dumneavoastră sunt accesate doar de persoana care a fost desemnată de compania noastră să facă acest lucru, în general de către manager.

Nu transmitem, vindem sau transferăm către terți datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei noastre UP GRADE MEDIA SRL.

Care este temeiul juridic pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesar să încheiem un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați date cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe dacă refuzați.

Care sunt drepturile tale?

 1. Dreptul de acces

Aveți dreptul de a solicita informații despre datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta compania noastră, UP GRADE MEDIA SRL, care vă va furniza date cu caracter personal prin e-mail.

 1. Dreptul la portabilitate

Ori de câte ori UP GRADE MEDIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automate, în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul de a obține un transfer al unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat utilizat în mod frecvent și care poate fi prelucrat automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

 1. Dreptul la rectificare

Aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe site-ul web www.veseliei.ro sau sunteți membru al UP GRADE MEDIA SRLyou vă puteți edita datele personale în contul dvs.

 

 1. Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ștergeți în orice moment orice date cu caracter personal prelucrate de UP GRADE MEDIA SRL, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată către Serviciul Clienți;

* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost expediată parțial;

* aveți o datorie neplătită către UP GRADE MEDIA SRL, indiferent de metoda de plată;

* dacă există o suspiciune sau ați utilizat abuziv serviciile noastre în ultimii patru ani;

* datoria pe care o aveți către UP GRADE MEDIA SRL a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;

* cererea dvs. de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;

* dacă ați făcut o achiziție, vom păstra datele dvs. personale în legătură cu tranzacția dvs. în conformitate cu legislația contabilă.

 

 1. Dreptul de a se opune prelucrării pe baza unui interes legitim

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale pe baza interesului legitim al UP GRADE MEDIA SRL. UP GRADE MEDIA SRL nu va continua să prelucreze date cu caracter personal, cu excepția cazului în care putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dvs. sau pe baza procedurilor legale.

 

 1. Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct

Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;

* modificarea setărilor contului dvs. pe site-ul nostru www.veseliei.ro;

 1. Dreptul de a restricționa prelucrarea

Aveți dreptul de a solicita ca UP GRADE MEDIA SRL să restricționeze prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării pe baza interesului legitim în UP GRADE MEDIA SRL, UP GRADE MEDIA SRL va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

* dacă declarați că datele dvs. cu caracter personal sunt incorecte, UP GRADE MEDIA SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

* dacă prelucrarea este ilegală, puteți obiecta la ștergerea datelor cu caracter personal și puteți solicita o restricție privind utilizarea datelor dvs. personale.

* dacă UP GRADE MEDIA SRL nu mai are nevoie de datele dvs. personale, dar este necesar să vă apărați drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?

Acordăm o mare importanță protecției datelor dvs. personale și, prin urmare, avem personal dedicat de asistență pentru clienți care se ocupă de solicitările dvs. în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră la contact@veseliei.ro .

Responsabil cu protecția datelor:

Am numit un responsabil cu protecția datelor pentru a ne asigura că prelucrăm în mod constant datele cu caracter personal într-un mod deschis, corect și legal. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la contact@veseliei.ro.

 1. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
  Dacă credeți că UP GRADE MEDIA SRL vă prelucrează datele cu caracter personal incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Actualizări privind confidențialitatea:

Este posibil să trebuiască să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă permanent pe site-ul nostru web. Vom comunica orice modificare semnificativă a Notificării de confidențialitate, cum ar fi scopul pentru care utilizăm datele dvs. personale, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

 

 

UP GRADE MEDIA SRL